Pagrindinis

Spausdintuvas EPSON EcoTank L3110 MFP inkjet

193,72 €
Su PVM
Išparduota
help_outlineKlausti apie prekę
Spausdintuvas EPSON EcoTank L3110 MFP inkjet

Spausdintuvas EPSON EcoTank L3110 MFP inkjet

 

„EcoTank“ L3110

Naudojant šį 3 funkcijų „EcoTank“ spausdintuvą paprasta stebėti sąnaudas, nes jis parduodamas su rašalo atsargomis, kurių gali pakakti iki trejų metų. Tai reiškia iki 90 % mažesnes rašalo sąnaudas. Su patobulinta rašalo užpildymo sistema ir naujais rašalo buteliukais, sukurtais siekiant sumažinti išsiliejimo riziką, šis patikimas ir lengvai naudojamas modelis yra nuostabus sprendimas didelės apimties spausdinimui.

 

Itin maža kaina

Neperkant naujo rašalo L3110 galima naudoti iki trejų metų. Tai reiškia iki 90 % mažesnes rašalo sąnaudas. Su parduodant pridedamu rašalu jis už nepaprastai mažą kainą atspausdina iki 8 100 puslapių juodu ir 6 500 puslapių spalvotu rašalu.

 

Spausdinimas be kasečių

Tai yra vidutiniškai 82 rašalo kasetės, todėl naudodami „EcoTank“ spausdintuvą galėsite ilgiau spausdinti nepildydami rašalo. Jame įrengta itin talpi rašalo talpykla, kuriai visiškai nereikia kasečių. Be to, naudodami šį 3 funkcijų spausdintuvą galite spausdinti, nuskaityti ir kopijuoti.

 

Susipažinkite su naująja karta

Dėl priekyje įrengtos rašalo talpyklos naujieji įrenginiai yra kompaktiški, juos lengva papildyti rašalo, aiškiai matomas rašalo lygis. Jame įdiegta patobulinta rašalo užpildymo sistema, sukurta siekiant sumažinti išsiliejimo ir priteršimo tikimybę. Naujieji buteliukai turi mechanizmą, užtikrinantį, kad juo būtų galima užpildyti tik atitinkamos spalvos talpyklą.

 

Kokybiški rezultatai

Dėl „Micro Piezo“ spausdinimo galvutės „EcoTank“ yra patikimas spausdinimo sprendimas. Standartiškai suteikiama vienų metų garantija, nors reklaminių kampanijų metu gali būti siūloma ilgesnė garantija. Peržiūrėkite naujausio pasiūlymo technines specifikacijas.

C11CG87401

Prekės informacija

MPN
C11CG87401
Jungiamumas
USB
Automatinis dvipusis spausdinimas
Ne
Garantija (mėn)
12 mėnesių
Nespalvoto spausdinimo greitis
33 ppm
Nuotraukų spausdinimas
Taip
Spausdinimo formatas
A4
Spausdinimo raiška (dpi)
5760 x 1440 dpi
Spausdinimo technologija
Rašalinis
Standartinė padavimo talpa (lapai)
Spalvoto spausdinimo greitis
15 ppm
Komentarai (0)