Spausdintuvas Kyocera ecosys P5026CDW, Wi-F

539,74 €
Su PVM
Išparduota
help_outlineKlausti apie prekę
Spausdintuvas Kyocera ecosys P5026CDW, Wi-F

Spausdintuvas Kyocera ecosys P5026CDW, Wi-F

 

Pradėkite nuo nedidelio, didinkite apimtis

Nors "Kyocera ECOSYS P5026cdw" yra elegantiškas ir kompaktiškas spausdintuvas, jo modulinė konstrukcija reiškia, kad jį galima pritaikyti kartu su jūsų biuru, todėl, kai jūsų verslas auga, jis auga. Didžiausia popieriaus talpa - 550 lapų, mėnesinis darbo ciklas - 50 000 puslapių, todėl ir toliau optimizuosite savo produktyvumą, o ilgaamžiai komponentai daro šį spausdintuvą vienu iš patvariausių rinkoje.

  

Mobilusis spausdinimas iš bet kurios vietos

Reikia popierinės dokumento kopijos mobiliajame telefone? Kyocera ECOSYS P5026cdw, turintis WiFi ir LAN, siūlo plataus spektro mobiliojo spausdinimo palaikymą visuose "iOS" ir "Android" išmaniuosiuose įrenginiuose dėl "AirPrint", "Mopria" ir paties KYOCERA mobiliojo spausdinimo sprendimo. Taip pat galite spausdinti tiesiogiai iš USB ir įvairiais formatais.

  

Kyocera dokumentų sprendimų toneris

Didelės išeigos "Kyocera" eksploatacinės medžiagos visais atžvilgiais pranoksta alternatyvias popardavimines priemones. Išskirtinė spausdinimo kokybė - ryškios ir tikroviškos spalvos leidžia tiksliai atkurti logotipus ir blankus, o juoda spalva yra sodri ir ryški kaip skustuvas, o grafika išsiskiria iš puslapio. Keraminiai valymo rutuliukai apsaugo spausdintuvą, nes išvalo visus tonerio likučius ir taip apsaugo jautrų būgno bloką nuo trinties.

1102RB3NL0

Prekės informacija

MPN
1
Jungiamumas
Bevielis
Laidinis tinklas
USB
Automatinis dvipusis spausdinimas
Taip
Garantija (mėn)
24 mėnesių
Nespalvoto spausdinimo greitis
Palaikoma operacinė sistema
Linux
OS X
Windows 8
Windows 10
Windows 11
Spausdinimo formatas
A4
Spausdinimo raiška (dpi)
1200 X 1200 Dpi
Spausdinimo technologija
Lazerinis
Spausdintuvo tipas
Spalvotas
Standartinė padavimo talpa (lapai)
Spalvoto spausdinimo greitis
Komentarai (0)