Pagrindinis

Spausdintuvas HP LASERJET M455DN

700,92 €
Su PVM
Išparduota
help_outlineKlausti apie prekę
Spausdintuvas HP LASERJET M455DN

Spausdintuvas HP LASERJET M455DN

 

Greitas ir paprastas naudojimas

Naudojant "LaserJet" technologiją, šiuo HP spausdintuvu darbą galima atlikti greitai. Jo juodos ir spalvotos spaudos greitis siekia iki 28 puslapių per minutę, o pirmąjį puslapį jis atspausdina vos per 9,5 sekundės. Jei skubate atlikti darbą arba spausdinti nori keli žmonės, šis spausdintuvas užtikrins, kad darbas bus atliktas greitai ir niekam nereikės laukti. Dar geriau, kad spausdintuvą su jutiklinio ekrano skydeliu neįtikėtinai lengva naudoti.

 

Naujausia techninė specifikacija

Naudojant "HP Color LaserJet Enterprise M455dn", jūsų komandai nebereikės fiziškai keliauti prie spausdintuvo, kad galėtų spausdinti. Šiuo įrenginiu galėsite spausdinti tiesiai iš savo darbo stalo, namų ar bet kurios kitos pasaulio vietos! Nesvarbu, ar norite naudoti "HP ePrint", "Mopria", ar "Apple AirPrint", šis spausdintuvas suderinamas su visomis šiomis programomis, todėl spausdinti iš bet kurios vietos bus paprasta.

 

Saugus ir patikimas

Jei nerimaujate, kad per spausdintuvą gali būti įsilaužta į informaciją, "HP Color LaserJet Enterprise M455dn" gali būti idealus sprendimas. Spausdintuvo išeinantys tinklo ryšiai tikrinami, kad būtų įsitikinta, jog nėra įtartinų užklausų, o duomenis spausdintuve galima lengvai apsaugoti raktais, slaptažodžiais, sertifikatais ir kt. priemonėmis, padedančiomis apsaugoti konfidencialią informaciją. Be to, spausdintuvas nuolat stebi savo atminties veiklą, kad aptiktų ir sustabdytų atakas.

HP Color LaserJet Enterprise M455dn, Color, Printer for Business, Print,  Compact Size; Strong Security; Energy Efficient; Two-s - Creative IT

3PZ95A#B19

Prekės informacija

MPN
Jungiamumas
Laidinis tinklas
USB
Automatinis dvipusis spausdinimas
Taip
Garantija (mėn)
24 mėnesių
Nespalvoto spausdinimo greitis
Palaikoma operacinė sistema
OS X
Windows 7
Windows 8
Windows 10
Spausdinimo formatas
A4
Spausdinimo raiška (dpi)
600 X 600 Dpi
Spausdinimo technologija
Lazerinis
Spausdintuvo tipas
Spalvotas
Standartinė padavimo talpa (lapai)
Spalvoto spausdinimo greitis
Komentarai (0)