Pagrindinis

  • Nauja
Mini rekuperatorius 46m2 patalpai, Wi-Fi, Tuya

Mini rekuperatorius 46m2 patalpai, Wi-Fi, Tuya

200,00 €
Su PVM Pristatymas: 1 - 3 darbo dienos
Prekė parduotuvės sandėlyje
help_outlineKlausti apie prekę
Mini rekuperatorius 46m2 patalpai, Wi-Fi, Tuya

Mini rekuperatorius 46m2 patalpai, Wi-Fi, Tuya

 

Vienos patalpos vėdinimo įrenginys su šilumos atgavimu, Wi-Fi, Tuya
Vienos iki 46m2 patalpos rekuperacinis ventiliatorius su vienu ortakiu, kuriuo kas 75 sekundės pakaitomis tiekiamas šviežias oras ir ištraukiamas užsistovėjęs oras. Padeda palaikyti komfortišką ir kokybišką patalpos mikroklimatą bet kuriuo metų laiku.


Ypatybės:
Rekuperatorių sudaro ventiliatorius su plokščiomis automatiškai užsiveriančiomis grotelėmis, keramikinis šilumokaitis ir teleskopinis ortakis; jį dengia dekoratyvinė panelė, bei dangtis nuo lietaus iš lauko pusės. Įdiegti oro filtrai, lauko temperatūros jutiklis bei drėgmės jutiklis. Pridedamas nuotolinio valdymo pultelis.

Moderni šilumos rekuperacijos technologija sugrąžina net iki 97% šilumos nuo išeinančio oro. Šilumos regeneratorius dėl savo rutulinės struktūros pranašesnis už įprastą korinį, nes pasižymi dideliu sąlyčiu su oru paviršiumi bei geromis šilumos laidumo ir akumuliavimo savybėmis. Toks efektyvus šilumos atgavimas užtikrina komfortą ir sumažina šilumos nuostolius, ypač vėdinant patalpą šaltuoju metų laiku. Keramikinis šilumokaitis apdorotas antibakterine medžiaga, kuri neleidžia bakterijoms kauptis įrenginio viduje. Jis patogiai montuojamas į ortakį, yra plaunamas, patvarus, apie 10 metų tarnavimo laiko, sertifikuotas RoHS.

Reversinis ašinis ventiliatorius pasižymi mažomis energijos sąnaudomis ir tyliu veikimu. Ventiliatoriaus variklyje integruota apsauga nuo perkaitimo ir rutuliniai guoliai užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Automatinis vožtuvas blokuoja atgalinio oro srautą. Galima reguliuoti patalpos vėdinimą pagal individualius poreikius - nuo pastovaus lėto oro srauto iki intensyvaus vėdinimo režimo.

Tiekiamo oro valymą užtikrina F7 HEPA filtras bei priekinis anglinis filtras. Filtravimo sistema veiksmingai šalina dulkes, alergenus ir kitus teršalus, leidžia kvėpuoti švaresniu ir sveikesniu oru. Taip pat neleidžia patalpoje kauptis drėgmei, apsaugo nuo pelėsio. Nustatyti įspėjimai informuoja apie būtinybę atlikti įprastinę techninę priežiūrą ar pakeisti filtrus, taip užtikrinamas optimalus įrenginio efektyvumas.

Lauko temperatūros jutiklis leidžia kontroliuoti tiekiamo oro temperatūrą. Kai lauko oras yra komfortiškas (nustatytų parametrų ribose), įrenginys įves šviežią orą be šilumos regeneravimo, taip vadinamu laisvuoju vėsinimu.
Drėgmės jutiklis leidžia automatiškai įsijungti įrenginiui, kai patalpos drėgmės parametrai viršija nustatytus.

Integruotas Wi-Fi ryšys skirtas belaidžiam įrenginio valdymui per Tuya arba Smart Vent programėlę išmaniuoju įrenginiu (Android, iOS). Programėlės pagalba galimi ir laikmačio nustatymai, įrenginių grupavimas, išmanieji scenarijai. Palaikomas valdymas balsu su Amazon Alexa ar Google Assistant.

Legvas instaliavimas ir paprastas naudojimas. Mini rekuperatorius skirtas montavimui išorinėje pastato sienoje, tam specialiai paruoštoje apvalioje angoje. Nereikalingas papildomas valdiklis. Ortakio ilgis pritaikomas pagal sienos storį nuo 280mm iki 470 mm. Aukštuose pastatuose jį galima pilnai įrengti iš vidaus, nenaudojant pastolių.

Rekuperatorius pasižymi tyliu veikimu, jis taip pat sumažina iš išorės sklindantį triukšmą.
Išorinis gaubtas apsaugo nuo lietaus nutekėjimo ir neleidžia paukščiams sukti lizdų.

Ventiliatorius pritaikytas aplinkos temperatūrai nuo -20°C iki +50°C, kai santykinė oro drėgmė mažesnė nei 80%. Įrenginys neužšąla ir nekondensuoja.
Kompaktiškas, sukurtas vėdinti vieną patalpą, todėl puikiai tinka naudojimui butuose, individualiuose namuose ar nedidelėse komercinėse patalpose. Dėl savo neutralaus, modernaus dizaino lengvai įsilieja į bet kurį interjerą.
Galimas šių įrenginių diegimas pavieniui arba poromis (Master-Slave).


Techniniai duomenys:
Įtampa: AC 100-240V (50/60Hz).
Oro srautas: maks. 50m3/h (29.4cfm).
Ventiliatoriaus greičio režimai: 3.
Srovė: 0.04A / 0.05A / 0.06A.
Galia: 6W / 7W / 7.8W.
RPM: 1000 / 1550 / 1800 apsisukimų/min.
RPM maks: 2200 apsisukimų/min.
Patalpos plotas: iki 46m2.
Šilumos sugrąžinimas: iki 97 %.
Triukšmo lygis: iki 32.7dB(A).
Wi-Fi funkcija: yra.
Lauko temperatūros jutiklis: yra.
Drėgmės jutiklis: yra.
CO2 jutiklio: nėra.
F7 HEPA filtras: MERV11.
Valdymas: nuotolinio valdymo pulteliu / programėle app / išoriniais valdymo mygtukais.
Programėlės: Smart Vent, TUYA Smart, SmartLife (Android, iOS).
Veikia su Amazon Alexa & Google Assistant.
Išoriniai valdymo mygtukai: 3.
Darbinė temperatūra: -20°C~+50°C prie 80%RH (nekondensuoja).
Saugos klasė: IPX4.
Instaliavimas: lauko sienoje.
Angos sienoje skersmuo: 170mm.
Ortakio skersmuo: 158mm.
Ortakio ilgis sienoje: 280-470 mm.
Priekinės panelės matmenys: 239.6x258 mm.
Produkto išmatavimai: 239.6x258x499.7 mm.
Svoris: 4.5kg.
Spalva: balta.


Garantija: 24 mėn.

HT260119_1.jpg
HT260119_2.jpg
HT260119_3.jpg
HT260119_4.jpg

HT260119
1 Prekė
Komentarai (0)