Pagrindinis

Dvipusiai markeriai - flomasteriai ARRTX Oros, 48 spalvų, odos atspalvių

Dvipusiai markeriai - flomasteriai ARRTX Oros, 48 spalvų, odos atspalvių

59,64 €
Su PVM Pristatymas: 1 - 3 darbo dienos
Prekė parduotuvės sandėlyje
help_outlineKlausti apie prekę
Dvipusiai markeriai - flomasteriai ARRTX Oros, 48 spalvų, odos atspalvių

Dvipusiai markeriai - flomasteriai ARRTX Oros, 48 spalvų, odos atspalvių

 

Markeriai-flomasteriai ARRTX Oros skirti piešimui, iliustravimui, eskizavimui, kaligrafijai ir spalvinimui. Komplekte yra 46 odos tonų atspalvių, juoda spalva ir bespalvis markeris. Šis markerių-flomasterių rinkinys pateikiamas su stilingo dizaino dėžute. Dėžutė sukurta taip, kad ją atidarius, jos dangtis galėtų būti naudojamas kaip stovas. Tuščia dėžutė gali būti naudojama kaip daiktadėžė. Rinkinys skirtas menininkams, dizaineriams, dailininkams, amatininkams ir meno studentams, bei visiems, siekiantiems profesionalių rezultatų.


Ypatybės:
Didelės pigmentacijos, 3g talpos flomasteriai, ilgalaikio naudojimo.
Nepriekaištingai susilieja, todėl galima išgauti gražius spalvų efektus, laipsniškus tonų perėjimus ir sklandžius spalvų perdengimus.
Pagaminti alkoholio pagrindu: greitai džiūsta, nelinkę išblukti ir nepalieka dėmių naudojimo metu.
Du antgaliai: platus, skirtas spalvinimui, ir teptukinis, skirtas smulkioms detalėms bei linijoms.
Komplekte yra 1 bespalvis markeris, skirtas sulieti ir išgauti subtilesnes spalvas. Juo galima spalvas pašviesinti, maišyti tarpusavyje, padengti lapo dalį prieš spalvinant dėl įvairesnių efektų.


Pastabos: markeriai-flomasteriai yra pagaminti alkoholio pagrindu, todėl spalvos gali šiek tiek skirtis priklausomai nuo naudojamo popieriaus tipo. Siekiant geriausio rezultato, rekomenduojama naudoti eskizų sąsiuvinius, o markerius-flomasterius laikyti horizontalioje pozicijoje, po naudojimo iš kart užsukti dangtelius, kad neišgaruotų.


Dėmesio! Netinka jaunesniems nei 3 metų vaikams, naudojimas galimas tik su suaugusiųjų priežiūra. Markerius-flomasterius saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.


Komplektacija:
Markeriai-flomasteriai x48.
Dėžutė laikymui ir nešiojimui x1.


LC303779_1.jpg
LC303779_2.jpg
LC303779_3.jpg

LC303779
5 Prekės
Komentarai (0)